Известие

Collapse
No announcement yet.

лампа и стрелка на горивото

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• лампа и стрелка на горивото

Миналия ден ми беше светнала лампата за горивото и сложих 10 лв.Днес пак ми светна странно ми стана но пак сложих за 10.Реших да излезна вечерта и какво да видя ПАК СВЕТНА ?!?!?! а съм минал 12 км. днеска при съвсем нормално каране аз 1.9жтд ли карам или Камаро СС Да имате няква представа защо може да става така ?

Теч на гориво отнякъде ?
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Мисля, че щях да забележа ...

Comment

а положението в което оставяш колата или я караш? Защото оказва доста голямо влияние
        Victor Ivanov A+ - 2009 Karting Champion of Bulgaria.
        Aprilia Sportcity 200 & Alfa 156 2.0 Twin Spark Distinctive

Comment

Да знам беше под лек наклон преди малко като излизах и помислих 1-во че е от това но спрях за 5 минутки имах работа и се върнах запалих и реших да направя 1 кръгче и да се прибера с мисълта, че е от наклона но уви. Запалих и стои на края стрелката и след 500 м светна а нали ви казвам днеска заредих занулих го и съм карал 12 км

Comment

Сложи повечко гориво и виш да ли ще има промяна.

Comment

е добре 2 дена слагам по 10 лева това са ми 8 литра каде да ги изгоря като правя с колата 5 6 кръгчета на ден а Димитровград е малък град немисля,че може да ги изгори. С 8 литра би трябвало да мина 100 км г/д при нормално каране...

Comment

Тая лампа е супер неточна, а 8 литра гориво са нищо. При малки пробези няма как да разчиташ на нея. На мен ми се е случвало да я оставя светеща, на другия ден да карам малко и на третия ден да не свети! Сложи си поне 20 литра и ще светне след повече време
                Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                Mazda 6 2.3 2005
                sigpic

Comment

Дано си прав...

Comment

Сега ще ти обясня накратко! Наклона оказва голямо влияние!

Показва по-малко когато:
                    -е под наклон напред
                    -е под наклон надясно

Показва повече когато:
                    -е по нагорнище
                    -е под наклон наляво
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Nikolov Покажи съобщение
                      е добре 2 дена слагам по 10 лева това са ми 8 литра каде да ги изгоря като правя с колата 5 6 кръгчета на ден а Димитровград е малък град немисля,че може да ги изгори. С 8 литра би трябвало да мина 100 км г/д при нормално каране...
                      Колега лампата светва на резерв 8л.

Comment

Първоначално публикувано от petar_taskov Покажи съобщение
                        Колега лампата светва на резерв 8л.
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

е резервата кво общо има ? резервата си е резерва тя си седи ама не би трябвало да сам изгорил 8 литра за 20 км градско..

---------- Post added at 00:45 ---------- Previous post was at 00:43 ----------

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                          Сега ще ти обясня накратко! Наклона оказва голямо влияние!

Показва по-малко когато:
                          -е под наклон напред
                          -е под наклон надясно

Показва повече когато:
                          -е по нагорнище
                          -е под наклон наляво
                          ясно колега но после за 5 минути бях спрял мисля, че трябва да се стабилизира и после като тръгнах след 500 м ми светна пак лампата...

Comment

Ако имаш възможност ,зареди догоре на същата бензиностанция,докато изключи пистолета.После покарай 100км и пак зареди до горе.Така ще разбереш какъв е разхода.Ако нямаш възможност,може да направиш профилактика на нивомера на резорвара.
                            Ето как колегата b_angelov е направил това.
                            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=42744
                            Примера е на неговото GTV,но предполагам ще ти свърши работа.

Успех!
                            Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
                            Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
                            http://www.family-sozopol.com/

Comment

Благодаря колега определено ще опитам така !

Comment

Working...
                              X